Начало Култура.бг Младежкият театър кани зрителите под звездите през юни

Младежкият театър кани зрителите под звездите през юни

728
0

Пускат в продажба билетите за 2 постановки на откритата сцена пред Театър София

След повече от 3 месеца невъзможност Младежки театър „Николай Бинев“ да представя постановките си на сцена пред публика, театърът ще се завърне към срещите със зрители, гостувайки на Откритата сцена „O2PEN“ пред Театър „София“ с два спектакъла.
Зрителите ще имат шанса да се насладят на два от любимите си спектакъла на Младежки театър „Николай Бинев“ на открито при стриктно спазване на всички противоепидемиологични изисквания.
Независимо от всичко, Младежки театър „Николай Бинев“ не се отказва и няма да се откаже от убеждението си, че българската публика заслужава достъп до българско изкуство и култура. С много усилия, вълнение и любов театърът ще представи „Специални поводи“ на 10-и юни от 20:30 ч., и „Nordost“ на 23-и юни от 20:30 ч., което ще е първата стъпка на завръщане към естествения ритъм на театъра.
Разпространението на SARS-CoV-2 в България прекъсна един изключително успешен и вълнуващ сезон за Младежки театър „Николай Бинев“, в който премиери имаха спектаклите „Bai Ganyo”, „По-полека“, „Ромео и Жулиета“, „Ротердам“, „Ние, врабчетата“ и „Вътрешният глас“, а предстоящи премиери очакваха спектаклите „Бившата мис на малкия град“ и „Той е дяволът!“.   От театъра обещават на своите зрители, че и през следващите месеци ги очакват приятни и вълнуващи изненади, както и нови дати, на които ще се играят представления от репертоара на театъра.
Зрителите имат възможност да закупят билети за двете представления от касата на Театър „София“, както и онлайн.

kanal3.bg родбг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук