Начало Култура.бг Стефан Вълдобрев пусна „Карай напред“ (ВИЖ ТУК)

Стефан Вълдобрев пусна „Карай напред“ (ВИЖ ТУК)

711
0

Два месеца след като извънредното положение ни принуди да се забавляваме с музика само онлайн и седмица преди на пазара да излезе неговата книга „Книга за песните“ Стефан Вълдобрев подари на ценителите песента си с „Обичайните заподозрени“ – „Карай напред“.

Видеото към парчето, което всички добре познават от албума „10 ½ „, вече е в YouTube и е дело на „шестия член“ на групата както самият Стефан я нарича – визуалния артист Поли Герасимова. Красива и дъждовна природна импресия се преплита с фарове на коли и улици върху страхотното рок изпълнение.

Поли Герасимова вече неотлъчно е до всеки проект на Вълдобрев като прави всички видео визуализации.

Припомняме, че Стефан Вълдобрев разказа историята на 41 от песните, които е написал не само за себе си, но и за много свои колеги в „Книга за песните“, която излезе на 15 май и вече е налична за предварителна поръчка през сайта на Книгомания. Всеки, който я закупи по този начин ще я получи с автограф. Томът трябваше да бъде представен с голям концерт в зала 1 на НДК, но извънредното положение го отложи. Артистът и бандата му търсят дата за края на годината.

monitor.bg rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук