Начало Новини.бг Александър Себанов за газовите уредби: Който замърсява по-малко, трябва да плаща по-малко...

Александър Себанов за газовите уредби: Който замърсява по-малко, трябва да плаща по-малко (ВИДЕО)

717
0

От ВМРО са убедени, че предложението няма да срещне съпротива в Парламента

50% по-нисък данък да плащат собствениците на автомобили с газова уредба. Това предлагат от Обединени патриоти, а Александър Себанов от ВМРО разкрива причините за това предложение в предаването „Патарински LIVE“.

В основата на нашата идея за по-нисък данък за газовите уредби стои идеята, че този, който замърсява по-малко, да плаща по-малко“, каза Себанов.

Той изтъкна фактът, че в момента цената на природния газ е ниска и заяви, че оптималният вариант за хората в момента е да се погрижат, както за природата, така и за джоба си.

Според мен, няма толкова много време, за да не бъде изпълнен мандата. Когато говорим за един мандат, всеки един от коалиционните партньори е влязъл, за да изпълни своите предизборни обещания, подписани в коалиционното споразумение. Когато тези споразумения не се спазват, въпрос на време е всеки сам да прецени бъдещето си в коалицията“. Това сподели още депутатът от Обединени патриоти на въпрос за стабилността на коалицията и шансовете за нови предсрочни избори.

Себанов се възползва от случая, за да изтъкне позицията на патриотите по повод НСО и сформирането на паралелна охранителна структура към МВР. Той подчерта, че няма смисъл от две звена с една-единствена цел, но не пропусна да отбележи, че в Службата за охрана понастоящем работят истински професионалисти, които умеят да вършат това, за което са назначени.

Александър Себанов е категоричен, че идеята за доброволните отряди няма да бъде изоставена с лека ръка и той и колегите му ще настояват за спазване на коалиционното споразумение с ГЕРБ.

kanal3.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук