Начало Спорт.бг Левски се разделя с цял отбор излишни

Левски се разделя с цял отбор излишни

693
0

Преобразен Левски ни очаква следващия сезон. „Сините“ ще се разделят с куп ненужни футболисти преди началото на следващата кампания в опит да намалят разходите си за възнаграждения и да спасят клуба от фалит. 

Вече е ясно, че до няколко дни от „Герена“ си тръгват Милан Миятович, Дени Алар и Хали Тиам, за което призна самият наставник на Левски – Георги Тодоров. 

Заедно с тях си тръгват Филипе Нашименто и Мартин Райнов. 

За преговори за разтрогване са привикани още Франко Мазурек и Насиру Мохамед, чиито договори изтичат чак след 2 години, но вече са информирани, че бъдещето им не е свързано със софийския клуб. 

Относно Стайн Спиерингс, Янис Каргас и Холмар Ейолфсон все още не е взето решение, тъй като ръководството има желание да ги задържи, но не се знае дали клубът ще може да си позволи високите им заплати. 

Както е известно, след мача с Локомотив Пловдив капитанът на „сините“ – Живко Миланов, сложи край на футболната си кариера заради белодробно заболяване.

Засега единственият сигурен оставащ от чужденците е Паулиньо, който лично заяви, че е щастлив на „Герена“ и е готов да играе дори за по-малко пари. 

gong.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук