Начало Култура.бг Интересно: Корабът на приключенията акостира в Пловдив

Интересно: Корабът на приключенията акостира в Пловдив

644
0

Лятното пътешествие на трима необикновени герои, които искат заедно да опознаят големия свят, продължава. Кукленият музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда” ще зарадва малчуганите от Пловдив и техните родители с представление на 28 юни, неделя, от 16:30 часа, в “Сцена в Jazz-a”, на ул. Гладстон № 1. Тримата верни приятели ще разкажат на децата своята вълнуваща приключенска история. Заедно те ще преодолеят страховете си, ще следват смело порива на своето сърце и ще научат колко силно може да бъде приятелството.

„Роден под щастлива звезда” е първото представление от трилогията „Приключения с кораб” по текстове на Туве Янсон, което е по драматизация и режисура на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Фотографиите на Спасияна Сергиева, които може да разгледате на съпътстващата изложба, ще представят творческия процес по създаването на спектакъла.

Продължителността на представлението е 60 мин. Продължителността на творческата работилница е 40 мин. Дете и родител влизат с общ билет от 10 лева.

plovdivnow.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук