Начало Култура.бг Традиции.бг Морската магия на баловете в Бургас: Нежни, стилни, шарени и екстравагантни, но...

Морската магия на баловете в Бургас: Нежни, стилни, шарени и екстравагантни, но до един красиви и усмихнати млади хора. Попътен вятър! (снимки)

917
0

И тази година бургаските абитуриенти са най-красиви, защото успяват да покажат своята инвидуалност по възможно най-свежия и младежки начин. Тази вечер до Морското казино бе изпращането на Английската езикова гимназия, както и на музикалното училище „Проф. Панчо Владигеров”, а в градинката до църквата „Св. Богородица” това на Търговската гимназия.

Балът имаше своята истинска кралица – Мис България 2018 Теодора Мудева от Английската. Макар без корона, тя не можеше да бъде пропусната, заради царствената си осанка

По традиция най-много цвят и емоция внесоха абитуриентите на Музикалното училище. Мириам Господинова бе избрала визия, с която напомни на вечния символ за женственост – Мерилин Монро.
Момчетата също не можеха да не бъдат забелязани. Свежи, екстравагантни, но 100% джентълмени.
Илиан Сеновски и Михаил Михайлов, които до скоро са учили ударни инструменти и кирата, ще продължат висшето си образвание в Консерваторията в София или в чужбина, но са категорични, че където и да следват със сигурност ще е музика.

Дантели, дълги рокли, много блясък се разхождаха до къси роклички, обувки с пеперуди и торнадо от цветове. Бургаските балове предложиха от всичко, но умерено, а абитуриентите имат своята звездна нощ, в която да си вземат довиждане с гимназията.Много от тях ще следват в чужбина. За Англия заминава и Виктория, която е дъщеря на кмета на „Меден рудник” Магдалена Манолова.

Пожелания за успех и здраве на младите хора!
burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук