Начало Спорт.бг Георги Тодоров за Слави Костов: Не ме е обидил, зарадвах се, че...

Георги Тодоров за Слави Костов: Не ме е обидил, зарадвах се, че вкара на Арда

720
0

Георги Тодоров разкри пред медиите подробности около конфликта си с футболиста на Левски Станислав Костов.

„Какъв конфликт може да имам с Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Какво ли не чух за този случай. Не е нормално да излизат неща от кухнята на отбора. Има разни мениджъри и такива работи“, сподели Тодоров по време на пресконференцията преди важния мач с Берое.

„Вчера ми се извини, днес се е извинил и пред отбора. Ще пътува с нас за Стара Загора, в групата е. Няма да допусна да стане анархия. Това време е тежко, няма пари, никой не получава пари, но всеки трябва да си знае мястото и да си изпълнява задълженията“, каза още той.

„Няма как да стане анархия! Какви ли работи не прочетох, което не е добре за клуба. Тези неща трябва да остават вътре в клуба. Това са решими неща. Почувствал се е обиден, реагирал е, млад човек е. Ако аз не му простя… Нищо не ме е обидил. Просто пита за неща, които решавам аз. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужен гол. Зарадвах се, когато вкара на Арда, защото знам какво е, когато един нападател не е вкарвал дълго време“, добави авторитетно Тодоров.

topsport.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук