Начало Новини.бг Най-екстремните пързалки в Пловдив (снимки)

Най-екстремните пързалки в Пловдив (снимки)

628
0

Един от най-големите плажни комплекси с летни екстремни преживявания в Пловдив – „Акваленд” обяви изненада за посетителите си до 15 юли. 

До тогава те могат да изживеят невероятните усещания от трите най-екстремни пързалки в България на промоционални цени.
Сутрин от 9:30 до 10:30 часа, както и следобед от 15 до 17,30 часа входът е 12 лева. Редовната цена за достъп става 15 лева до 15 юли.

Работното време на комплекса ще бъде до 18:00 часа.

От „Акваленд” гарантират безопасността на своите посетители. На плувния комплекс ще се спазват най-строгите хигиени изисквания и дезинфекция, както по отношение на пързалките и плажните принадлежности, така и за водата в басейните.
За поредна година впечатляващата пързалка „Кинг Кобра” ще „поглъща”  ентусиасти, а към екстремното изживяване ще се допълнят двете съоръжения, които направиха фурор при дебюта си преди две лета –  „Ракета” и „Камикадзе”.

Те  обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превърна в най-високите съоръжения в „Акваленд” – Пловдив.  

Въпреки че е трудно някоя от  пързалките да стане „любима” на посетителите  заради уникалността и на трите съоръжения, все пак „Ракета” бе сред най-предпочитаните пързалки.  В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! „Камикадзе” пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Все толкова вълнуваща е и  „Кинг Кобра”. Височината, от която се спускат посетителите на комплекса от съоръжението, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

В „Акваленд“ има обособени кътове за бързо хранене, които ще задоволят всичките Ви изисквания. Независимо дали ви се похапва нещо вкусно или ви се пие освежаваща напитка – в предложенията от менюто има за всекиго по нещо.

trafficnews.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук