Начало Новини.бг Сбъдната мечта за децата: Авиомузей-Бургас ги качи на крилете на радостта, предизвика...

Сбъдната мечта за децата: Авиомузей-Бургас ги качи на крилете на радостта, предизвика ги на състезание с тротинетки и майсторене на самолетчета

725
0

Спонсор на събитието бе медицинска лаборатория „ЛИНА”, която осигури вход свободен за всички деца

Авиомузей-Бургас превърна третия си рожден в незабравим празник за децата. В двата почивни дни входът за тях беше свободен, благодарение на медицинска лаборатория „ЛИНА”, която е спонсор на събитието.

Малчуганите не само се снимаха на борда на различни емблеми на родното въздухоплаване и в кабината на изтребител, но можеха и да измайсторят собствено самолетче. Затова им помогнаха преподаватели от клуба и кръжока по авиомоделизъм. Днес преподавателят, който сбъдваше мечтите на децата, бе Слави Костадинов, който е и част от усмихнатия екип на Авиомузей-Бургас.

За най-малките голямо забавление се оказа надпреварата с тротинетки, която донесе много емоции. А усмихнатите стюардеси не само разказваха историята на всеки от емблематичните самолети, но и помогнаха на децата да превърнат посещението си в приключение, което да запомнят. За всеки малчуган имаше балон – подарък от Медицинска лаборатория „ЛИНА”

Авиомузей-Бургас е отворен през цялото лято, затова, ако още не сте го посетили, сега е най-подходящото време.

burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук