Начало Спорт.бг Крушарски дава рекордна премия при спечелване на Купата

Крушарски дава рекордна премия при спечелване на Купата

671
0

Рекордна премия от 250 000 лева или четвърт милион ще разделят футболистите и треньорите на „Локомотив” (Пловдив), ако отборът спечели за втора поредна година Купата на България.

Интересното е, че наградите ще бъдат според заслугите, като футболистите, които са играли повече, ще вземат и по-големи парични стимули, съобщава „Меридиан Мач”. Треньорът Бруно Акрапович, който е основен архитект на успеха, ще прибере два пъти повече от футболиста с най-висока премия.

За пръв път играчите на „Локомотив” ще имат премии в турнира за Купата. Собственикът на клуба Христо Крушарски досега не е стимулирал футболистите си допълнително. Това ще бъде и още един повод за пловдивчани да преследват до последен дъх победата, тъй като те никога не са повтаряли успех в историята си.

Дори и да загубят финала за Купата на България, футболистите на „Локомотив” ще получат парични премии и ако се класират за Лига Европа през първенството. Размерът на чека няма да е толкова голям, но „черно-белите“ могат да бъдат сигурни, че техните усилия ще бъдат възнаградени адекватно.

Срещата между „Локо“ и „ЦСКА“ е на 1 юли (сряда) от 19:15 часа на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде предавана по DIEMA SPORT.

monitor.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук