Начало Новини.бг Семейство с три деца гледа вълци в апартамента си в София

Семейство с три деца гледа вълци в апартамента си в София

649
0

Семейство приюти вълци в апартамент в София. Александра, Стоян и трите им момчета отглеждат хищните любимци у дома от години, разказа Нова телевизия. 

Първият им вълк е Терес. Спасили го от евтаназия, след като умъртвил много кокошки. „Той започна в началото да ми щрака със зъби, после обаче се разбрахме и ми трябваха около 6 месеца, докато успея да го направя едно нормално животно“, разказа Стоян Лазаров.

След смъртта на Терес, част от семейство Лазарови, са двамата му синове. Черок е на 5 години и е шефът на глутницата, а по-малкият му брат е Сиукс и е на 2. Имената им носят символика. „Апартаментът ни е голям и те имат една тераса, която обожават. Там следят всичко, каквото се случва на улицата. Много често са и в апартамента при нас“, разказва още Стоян.

Забранено им е да се качват по легла и дивани, както и да вият. И Черок, и Сиукс имат доста участия в киното. Затова се наложило Стоян да ги дресира. Сядат, лягат и се правят на умрели, защото често играят роли на застреляни от ловци. Отношението им към непознати е изненадващо. Готови са да се зарадват на всеки. „Водил съм ги по стадиони, водил съм ги в паркове с много хора и те видяха, че хората не са им проблем“, посочва Стоян.

Братята вълци са неразделни и знаят много добре мястото си в глутницата. „Аз и жена ми сме на първо място, да кажем, ние сме алфа двойката, която в една вълча глутница има само право да се размножава. Те са изцяло подчинени и много се радват на моите деца, които са нашето потомство“, казва още той.

Хапват само сурово месо и никога не са яли бой.

monitor.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук