Начало Uncategorized ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМ С ТЕЗИ ВОДОРАСЛИ АФА

ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМ С ТЕЗИ ВОДОРАСЛИ АФА

1154
0

1. Единственият биопродукт в света, за който най-напред практически, а по-късно и научно се доказа, че активира функцията на зрелите стволови клетки! Което означава – обновяване на тъканите, многократно намален риск от развитие на болести, забавяне на процесите на стареене в организма.
2. АФА е известна като най-добрата храна за мозъка. Допринася осезаемо за подобряване на функциите на нервната система – концентрация, памет, бързина на мисловните процеси, съдейства за разгръщането на творческо мислене и позитивна нагласа към живота, подобрява съня.
3. Безценно средство за преодоляването на остри и хронични възпалителни процеси. Свежда необходимостта от антибиотици до минимум. Освен това, не само стимулира, а съдейства за оптимизиране работата на имунната система. При автоимунни заболявания води до намаляване и спиране на производството на антитела.
4. Незаменимо средство в борбата с инфекции, причинени от гъбички. Като алкализира средата на организма, създава неблагоприятни условия за тяхното развитие.
5. Съдейства за подобряване на функциите на стомашно-чревния тракт. Подобрява перисталтиката, при което се постига редовна дефекация и предпазване на организма от хронична интоксикация. Стимулира процесите, които водят до възстановяване на лигавицата при гастрит или язвена болест.
6. Подпомага постигането на хормонален баланс в организма. Има забележителен ефект при преодоляването на т. нар. пременструален синдром и оплакванията, свързани с климактериума.
7. Едно от най-мощните средства за борба със злокачествените заболявания – чрез въздействието си върху имунната система, чрез активизиране на процесите на пречистване на организма от токсини и чрез ролята си на мощен антиоксидант.
8. С изразен ефект върху сърдечно-съдовата система – спомага за регулирането на кръвното налягане, еластичността на кръвоносните съдове, за регулиране нивата на холестерола и триглицеридите.
9. Балансира нивата на кръвната захар. Намалява рисковете от усложнения при диабет. Има забележителен ефект при диабет II тип .
10. Чрез активирането на функцията на стволовите клетки, съдейства за значителното подобряване на състоянието при дегенеративни заболявания – Паркинсон, МС, Алцхаймер, Ревматоиден артрит и др.
11. АФА подобрява цялостното състояние на организма. Увеличава издръжливостта и енергията, скъсява възстановителния период след различни травми, спомага за постигането на високи спортни постижения. АФА е незаменима част от диетата на много изявени спортисти!
12. Снабдява организма с всички необходими витамини, минерали, незаменими аминокиселини и есенциални мастни киселини /Омега 3/, като се усвоява над 97% в гастро-интестиналния тракт. Важна част при всяка една диета, за да не се допуска в организма недостиг или липса на ценни хранителни вещества.
13. Подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата.
14. Мощен афродизиак – действайки от няколко различни страни – психика, оптимизиране функциите на сърдечно-съдовата система и балансиране на хормоналните нива
 Ако Ви интересува, оставете коментар или се обадете на тел. 0899641530.

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук