Начало Новини.бг Смразяващо: Чисто гол пациент полетя от реанимацията на бургаска болница СНИМКИ

Смразяващо: Чисто гол пациент полетя от реанимацията на бургаска болница СНИМКИ

701
0

Тежко болен пациент, настанен в Отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас, е скъсал внезапно системите си и е полетял чисто гол през отворен прозорец, информира „Флагман“.

Отделението се намира на третия етаж в Хирургическия корпус. Мястото, откъдето той се е хвърлил, се намира в задния двор, където са паркирани линейките на Спешна помощ.

„Видях го с очите си“, свидетелства близък на починал, който чакал погребална агенция и е станал неволен свидетел. „Човекът скочи върху козирката на задния вход, след което се прехвърли върху паркирала линейка.

На практика е преодолял цял етаж между линейката и реанимация, на който е устроено Родилното отделение. Болницата е блокирана от полиция.

Издирва се 34-годишният Красимир П. от Поморие. Той бил с остра дихателна недостатъчност. Чудо е, че е успял да преодолее всички препятствия и да се шмугне в храстите в посока Морската градина, където е и главният път за Поморие. Издирването се извършва в храстите в ж. к. „Зорница“. Има вероятност младият мъж да си е внушил, че е нелечимо заболяване, което е отключило параноя.

Blitz.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук