Начало Новини.бг Мъж на системи скочи от прозорец на болница в Бургас, върнаха го

Мъж на системи скочи от прозорец на болница в Бургас, върнаха го

580
0

Пациент в реанимацията на УМБАЛ-Бургас  избяга от болницата вчера, като скочи от третия етаж. Мъжът се освободил от системите, за които бил зачакен и почти гол скочил през прозореца, паднал върху покрива на паркирана линейка и избягал, разказва „Фокус“.

Избягалият е 34-годишен мъж от Поморие.

Два часа по-късно той е намерен и задържан от полицията. До залавянето му са получени три сигнала от граждани, че е бил видян в комплекс „Перла“ в ж.к. „Зорница“.

Мъжът е върнат от полицейски екип в болницата, а тази сутрин вечесе е наложило да бъде поставен на изкуствено дишане, съобщи БНТ.

Преди да избята той е бил настанен в отделението по реанимация с остра дихателна недостатъчност в Хирургическия корпус на лечебното заведение.

При приемането му е направен бърз тест за COVID-19, който е отрицателен.

Първоначално пациентът е приет в лечебното заведение със затруднено дишане и съпътстващи симптоми, характерни за коронавирус. Лекарите от бургаската болница са поискали позволение от РЗИ-Бургас за тестването му с PCR, но им било отказано, защото мъжът няма здравни осигуровки.

По последна информация състоянието му е влошено. Ръководството на болницата съобщи, че той е изолиран в самостоятелна стая, за да няма контакт с други пациенти.

Дума;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук