Начало Спорт.бг АСК „София“ обра наградите на шампионата по автокрос край Силистра

АСК „София“ обра наградите на шампионата по автокрос край Силистра

680
0

В двата почивни дни се проведе Вторият национален шампионат по автокрос с участието на 26 автомобила, които се състезаваха в квалификация – дивизия бъги и супер бъги. С успех финишираха 20 автомобила, които определиха и крайното класиране.

Състезанието край Силистра завърши в присъствието на много фенове на спорта, не липсваха кризисни моменти, напрежение на пистата и майсторството на пилотите, съобщава от общината.

На върха в отборното класиране достойно застана отборът на АСК „София“ – град София, на второ място е АСК „Тони старт“- гр. Силистра , а трети в крайното класиране са пилотите на АСК“Яворов“ – гр. Чирпан.

В категорията супер бъги първи, с най- висок брой точки, е Огнян Атанасов от АСК „София“, втори Петко Илиев от АСК“Яворов“ , а трети е Григорий Стефанов от АСК „София“.

В дивизия бъги на първото място, с най-голям брой точки, е Димитър Калев от АСК „Тони старт“, втори е Бойко Янков от АСК „Яворов“, а трети е Галин Георгиев от АСК „Тони старт“.

Община Силистра и тази година осигури наградите на пилотите – купи, грамоти за участие и терен за състезанието. Състезанието донесе много емоции на феновете и завърши без инциденти на пистата.

TOPNOVINI.BG;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук