Начало Култура.бг Български звезди идват в Бургас за най-готиния фестивал на Лято 2020

Български звезди идват в Бургас за най-готиния фестивал на Лято 2020

674
0

Това лято Бургас налага политиката за провеждане на тематични уикенди, с които да привлича българските туристи

Вълнуващ фестивал на българската музика ще се проведе между 28 и 31 август в Бургас, съобщиха организаторите на пресконференция в Общината току-що. Пред медиите застанаха група БТР и представител на известен български промоутър, които се наемат с нелеката задача да направят най-щурото парти в Бургас в края на август. Фестивалът ще се проведе на плаж Атанасовска коса 2, след Евиния плаж, където ще бъде монтирана голяма сцена и в продължение на три дни ще свирят най-популярните български изпълнители и банди. Първият ден – петък ще бъде за поп и джаз музика. Голямата звезда ще е Миро.

В събота ще звучи джаз и фънк на плажа. Хедлайнерите на вечерта са Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. В неделя първото издание на музикалния фест ще бъде закрито с разбиващ рок, а големите звезди ще бъдат БТР.

Това лято Бургас налага политиката за провеждане на тематични уикенди, с които да привлича българските туристи. Това е един от тези примери, които се очаква да окажат добър ефект върху туристическия бизнес в града.

Флагман;РодБг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук