Начало Uncategorized Защо зрелият човек се нуждае от коластра?

Защо зрелият човек се нуждае от коластра?

629
0


След пубертета в тялото се стартира процеса на стареене с постепенното намаляване производството на имунни и растежни фактори.
Коластрата спомага за увеличеното производство на хрущял и колаген, както и за омекотяване сътресението върху ставите, за да се движим по-свободно и с по-малък дискомфорт. През 2012 година отборите, които Австралия изпрати на Олимписйките игри в Лондон, я използваха и постигнаха едни от най-големите си успехи в своята история. Няколко изследвания хвърлят светлина върху начина, по който коластрата допринася за регенериране на увредената ставна тъкан и ускорява времето за възстановяване на бегачи и велосипедисти – спортистите, при които се наблюдава най-голямо износване и травми на колената. Явяващите се на състезания културисти, националните отбори по ръгби и манекените също използват коластра, за да се поддържат слаби и в добра форма.
AquaSource КолАктив3 съдържа не само тази невероятна коластра, но и допълнително лактоферин и ацидофилус. Лактоферин е широкоспектърен имуномодулатор, защитаващ от различни вируси, бактерии, гъбички и амебни паразити. Същевременно подпомага растежа на благотворни бактерии като Lactobacilli и Bifidobacteria в стомашно-чревния тракт.

Ацидофилус
Като милиардите други благотворни микроорганизми в човешкия храносмилателен тракт, L. acidophilus помага за усвояването на храната, произвежда витамин К, произвежда лактоза за разграждането на захарта в млякото, усилва имунната реакция и участва в поддържането на здрав микробиом.Всеки може да има полза от AquaSource КолАктив3.
AquaSource КолАктив3 е превъзходно допълнение към храната на всички, водещи активен живот, включително спортисти, както и други хора с много динамичен начин на живот.

Стефка Братоевска, независим дистибутор на АкваСорс

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук