Начало Български феномени Поклон пред проф. Стамен Стаменов, най-известния уфолог на България

Поклон пред проф. Стамен Стаменов, най-известния уфолог на България

720
0

Ученият, който е автор на книгите “Говори Космосът” и „Събуди се, човечество”, издъхна в болница „Пирогов” на 05 Юли 2020.

Най-известният уфолог в България проф. Стамен Стаменов почина. Ученият, който е автор на книгите “Говори Космосът” и „Събуди се, човечество”, издъхна в болница „Пирогов”.

На една от лекциите си в Морското казино проф. Стамен Стаменов каза, че България е страна, която е докосната от Бога. Най-известният уфолог си отиде обичан.

Неотдавна пред репортер на Флагман.БГ професорът, който бе и водещ на предаването „Дневникът на уфолога“ по телевизия СКАТ, каза, че България ще оцелее напук на всички предатели в нашето общество. 

Той бе председател на асоциация „Феномени”.

Според него извънземни същества и техните короновани слуги – т.нар. човешки елит, поробват планетата ни. Те искат Земята да стане член на една черна империя, наречена Орион.

Проф. Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Завършил е авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ (Технически университет – София).

Според него България е страна, която е докосната от Бога и ако не се пробудим духовно и не оценим реално какво ни е дал Господ, теглото ще е жестоко. 

Той е работил в САЩ като лектор. Председател бе и на Международната асоциация на феномените в Бруклин и член на Международната ноосферна организация.  

Работил е в сътрудничество със Слава Севрюкова, познава в дълбочина учението на Петър Дънов, възпитаник е на Руската уфологична школа.

През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, той създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. 

Уфологът е разказвал, че древнотракийското светилище Бегликташ край Приморско, което някои сравняват със Стоунхендж, е едно от местата, които служат като енергийни портали.

„Това са специални коридори, които се отварят за енерго-информационен обмен. Тук може да се извършат и т.нар. телехронопортационни процеси, които пък биват естествено и изкуствено причинени. Нашите са естествени и затова може да се каже, че се самовъзбуждат под въздействието на космически фактори“, сподели неотдавна пред наш репортер Стаменов.

Според него Бегликташ е феноменален център. Древните са били много по-щастливи от нас, защото са имали духовно зрение. Техният начин на живот е бил хармонично устроен със законите на природата и Бога. Те са строили светилища, молели са се, изпълнявали са това, което им е казано свише чрез пророци, ясновидци, жрици и естествено са оставили много ценности. 

Отиде си най-големият уфолог на България. Поклон пред паметта му!

flagman.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук