Начало Новини.бг Сто рокери с „Харли Дейвидсън“ бръмчат в Чепеларе

Сто рокери с „Харли Дейвидсън“ бръмчат в Чепеларе

644
0

Гостите на шоуто ще се забавляват с конкурси за най-красив и най-шумен мотор, както и за най-красива дама на две колела

Близо 100 рокери с мотоциклети „Харли Дейвидсън“ пристигат в Чепеларе на събор, който е част от откриването на летния туристически сезон. Празникът „Лято 2020 – рестарт в планината“ се прави от управата на курортното градче заедно със Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в общината и е под егидата на Министерството на туризма.

Проявите започват в петък със спектакъл на Нешка Робева. На 11 юли Чепеларе е домакин на първо мото-шоу с клуб H.O.G. (Harley owners group). В него са заявили участие досега 90 мотористи, собственици на легендарната марка. Рокерите от София, Варна, Бургас, Велико Търново и Атина ще направят дефиле от Пампорово до Чепеларе и ще присъстват на празничен концерт на деца от Център за подкрепа и личностно развитие.

След това зрителите ще могат да разгледат легендарните машини, да се снимат с тях и да се забавляват с конкурси за най-красив, най-шумен мотор, най-красива дама моторист. Голямата награда са ски, произведени в „Амер спортс България“ – Чепеларе, която ще бъде разиграна на томбола. 16 късметлии от клуба ще спечелят безплатен уикенд за двама.

Марица;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук