Начало Култура.бг Летни занимания за деца стартират в Разлог

Летни занимания за деца стартират в Разлог

613
0

От 8 юли 2020 г. Община Разлог и Историческия музей – Разлог за поредна година стартират интересни и забавни летни занимания за деца. Инициативата е под мотото ,,Да творим в музея“ и е подходяща за деца от 7 до 12-годишна възраст. До 31 август тази година, по определен график и на групи, в двора на музея ще се провеждат дейностите, в които могат да се включат децата, при строго съблюдаване на противоепидемичните мерки в страната. За участие е необходимо предварително записване на телефон 0878920530.

Първоначално – от 8 до 22 юли –  заниманията ще се провеждат всеки делничен ден в часовете от 9.30 до 12.00. След това събитията ще продължат, като деца и младежи ще могат да се включат в различните интересни занятия два пъти седмично до 31 август 2020 г.

Заниманията са реализация на проекта ,,Да творим в музея“, финансиран от Министерство на културата и съфинансиран от Община Разлог. Ще бъдат закупени дървени стативи за рисуване на малките творци, които с помощта на учители и общественици ще разгърнат талантите си в музея и ще прекарат едно вълнуващо лято, съобщават от Исторически музей – Разлог.

Радио Благоевград;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук