Начало Спорт.бг Наско Сираков обяви как ще спасява Левски

Наско Сираков обяви как ще спасява Левски

653
0

Сираков изригна заради твърденията, че Левски слага тире

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, обяви на пресконференция плана си за спасение на Левски. В плановете на бившия футболист влизат различни кампании, продажба на звездите на отбора и 35% от акциите на клуба.

снимка: Антон Узунов

Ето какво заяви Сираков:

„С този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес, от който се нуждае клубът. Апелирам нашите фенове да предриемат сериозни усилия за абонаментните карти. Разчитаме много на това, за да стъпим на здрава основа. 

Не искам да влизам в режим на обяснение. Продължаваме всеки ден да се срещаме с хора, които искат да рекламират или спонсорират Левски. Когато стигнем до договорка, ще бъдете уведомени. 

Има интерес към наши играчи, това е другото перо, на което разчитаме. Да можем да покрием финансовата дупка между февруари и този момент. Ние забележки към нашите футболисти и персонала нямаме никакви. Всички проявават разбиране. При всички положения смятам, че всички футболисти, които можем да оставим в клуба, няма да имаме проблем да ги задържим.

По принцип само заболяването на Тити ми попречи да прехвърля 35% от акциите. Следващата седмица ще се задейства процедурата, ако тестът му е отрицателен. При определен интерес от сериозен инвеститор те ще бъдат продадени. 

gong.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук