Начало Новини.бг Жената до Милен Цветков разплака цяла България с думите си: Беше сигурен,...

Жената до Милен Цветков разплака цяла България с думите си: Беше сигурен, че няма да умре от…

501
0

Последната любов на журналиста Милен Цветков – Милена Иванова, разплака мрежата с прочувствени думи.

Тя си спомня във „Фейсбук“ последния му поглед на сбогуване преди катастрофата и споделя, че Милен Цветков е бил сигурен, че няма да умре от коронавирус.

Ето какво пише тя. Публикуваме думите й без редакторска намеса: В последният ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш: – Помниш ли? Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус!

Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка:

– Знаеш ли любов, понеже ти си по-млада от мен, най- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, за това се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност!

Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път тръгвайки към друго измерение.

Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична!

Днес Отец Васил ми каза:

– Момиче, за Бога всички са живи… независимо къде се намират.

– Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам: Обичам те!

Blitz.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук