Начало Новини.бг Горещи разкрития около трупа с прерязано гърло, изплувал до Първа буна във...

Горещи разкрития около трупа с прерязано гърло, изплувал до Първа буна във Варна

800
0

Появиха се зловещи разкрития около трупа, който изплува по-рано днес в морето до Първа буна във Варна. БЛИЦ припомня, че тялото на мъжа с прерязано гърло, който е на видима възраст около 45-50 години, бе намерено около 11:55 часа.

„Установихме чий е трупът, намерен до Първа буна във Варна“, това заяви ексклузивно пред БЛИЦ шефът на Окръжна прокуратура – Варна Красимир Конов.

Той потвърди пред БЛИЦ, че по тялото има множество травми, които свидетелстват за прорезни и прободни наранявания. „Тепърва ще се установява дали всички наранявания са нанесени и получени приживе или послесмъртно, защото все пак тялото е стояло във водата покрай камъните на Първа буна и е възможно именно във водата да са се получили част от наранявания по трупа“, допълни шефът на Окръжната прокуратура.

„Към момента не може с категоричност да кажем по какъв начин нараняванията по трупа са получени“, поясни Красимир Конов пред БЛИЦ.

Медията ни научи, че разследващите работят по версията „умишлено убийство“.

От свои източници БЛИЦ разбра, че мъжът, намерен мъртъв до Първа буна, има криминални регистрации в миналото, но към момента не е бил осъждан.

По все още непотвърдена информация по трупа има наранявания в областта на шията, които най-вероятно са нанесени с нож. Има наранявания и в областта на гърдите.

Аутопсията ще каже кои рани са нанесени преди смъртта и кои след това, а също така по какъв начин са били получени и чрез какво – нож или друго хладно оръжие.

Едно нещо е сигурно – след първоначалния оглед на тялото е ясно, че няма следи от огнестрелни рани.

Източници на БЛИЦ споделиха, че най-вероятно убийството е станало наскоро, тъй като първоначалния оглед на тялото показва, че не е предстояло дълго във водата.

Орлин ФИЛИПОВСКИ

Blitz.bg ; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук