Начало Новини.бг Разузнавач пое временно МВР – Кърджали

Разузнавач пое временно МВР – Кърджали

390
0

Началникът на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов представи новия директор на полицията в Кърджали пред ръководния състав на дирекцията. 

Старши комисар Щерьо Милчев, който досега заемаше поста на зам.-директор, е временно преназначен за директор на Областната дирекция. Той заяви пред състава, че има няколко приоритета, на които ще държи много – противодействие на разпространението на наркотици с акцент върху непълнолетните и малолетните, добър обществен ред, противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места и пътнотранспортния травматизъм със специално внимание върху главния път към ГКПП „Маказа“. 

Старши комисар Милчев подчерта, че е работил заедно с ръководния състав и няма да има период на сработване. Заяви намерение за осигуряване на качествено разследване в близки контакти с наблюдаващите прокурори и  пряк контрол  върху ръководителите на структурни звена в ОДМВР до началник на групи.  

Той е започнал работа в системата на МВР през септември 2005 г. като разузнавач в РЗБОП. Има професионален опит в ТД „Национална сигурност“ – Кърджали, в сектор „БОП“-Хасково  с месторабота гр.Кърджали,  в сектор„Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Кърджали. През юли 2015 г. е назначен за началник на РУ-Кърджали, а от август 2018 г. е преназначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР-Кърджали.

Марица;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук