Начало Култура.бг Коронавирусът отложи концерта на Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Коронавирусът отложи концерта на Вълдобрев и Обичайните заподозрени

650
0

Музикантите си направиха PCR тестове, сменят датите за изявите си в София

Стефан Вълдобрев и супербандата му „Обичайните заподозрени“ отложиха концерта си на стадион „Юнак“ в София, който беше предвиден за утре вечер от 19 ч. Причината – притеснение, че музикантите са се заразили с новия коронавирус. Това разказа в социалните мрежи Вълдобрев, който вече е горд автор на „Книга за песните“.

„Понеделник и вторник бяха турболентни дни. Научихме, че

доста хора от обкръжението ни – близки, познати, колеги, с които сме общували, се оказаха контактни или позитивни.

Самите ние нямаме симптоми, помежду си и не сме се виждали вече две седмици. Последно бяхме заедно на 7-и юли, но решихме, че е редно и петимата да си направим PCR тестове. Резултатите ще са готови до 48 часа, ни казаха от лабораторията, но според нас е по-разумно да не изчакваме четвъртък, а да отложим концерта, предвиден за стадион „Юнак“, сега.“, изповяда се изпълнителят.

Билетите за концерта тази вечер ще важат и за новата предвидена дата – 27-и август. А тези от събитието, което трябваше да се състои на 19-и май в НДК, ще важат за 20-и ноември отново в Зала 1.

Ако, дай Боже, всичко е наред, продължаваме останалите летни концерти по програма, с желанието срещите ни да са спокойни и за вас, и за нас.

Истински съжаляваме. И ние, и промоутърите, и организаторите, и целият екип сме не по-малко объркани от всеки друг в настоящата динамична, непредвидима ситуация.

Обмисляхме дълго и смятаме, че каквото и да е друго решение би било безотговорно. Желаем здраве и вдъхновение!„, написа още той.

Припомняме, че Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ бяха сред първите, които направиха рок концерт след падането на част от ограниченията заради пандемията на 24-и май. Лайфът беше в град Павликени по покана на общината и като подарък за гражданите й за празника.

monitor.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук