Начало Новини.бг Инициаторът на протестното автошествие в Бургас Виктория Върбанова пристигна с Опела си...

Инициаторът на протестното автошествие в Бургас Виктория Върбанова пристигна с Опела си на изхода на Бургас и обеща: Няма да блокираме трафика

730
0

Инициаторът на протестното автошествие, което е насрочено за 17 часа днес, и се предвижда да премине по ключовите зони – вход и изход на Бургас към АМ „Тракия”, Виктори Върбанова пристигна първа на уговореното място – паркингът пред хипермаркет „Метро”.

„Целта ни е оставка на правителството, много искаме да бъдем чути, затова решихме по този начин да изразим нашата позиция”, каза Върбанова пред журналисти. Тя обеща, че няма да има блокада на трафика, който в петък следобед е особено засилен, тъй като много туристи пристигат от вътрешността на страната към Южното Черноморие.

Върбанова заяви, че едната лента ще остане свободна за преминаване.

„Идеята ми не е да нарушаваме спокойствието на хората, а да изразим нашата позиция”, каза тя. Към 17 ч. на изходната позиция на протестното автошествие са по-малко от 10 коли.

Припомняме, че се предвижда то да премине от паркинга на „Метро” към Детелината за магазин „Джъмбо” и обратно към Бургас, където ще стигне до кръговото кръстовище край х-л „Мираж”. От там ще се отправи обратно по бул. „Стефан Стамболов” към паркинга на „Метро”.

burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук