Начало Хранене и здраве КАКВИ ПОЛЗИ ИМА ОТ УПОТРЕБАТА НА ДЕТОКС ПРОГРАМАТА „ЛЕСНО НАЧАЛО“ ЗА...

КАКВИ ПОЛЗИ ИМА ОТ УПОТРЕБАТА НА ДЕТОКС ПРОГРАМАТА „ЛЕСНО НАЧАЛО“ ЗА ВАШЕТО ТЯЛО?

634
0

🌹Детоксикацията предпазва от хронични заоблявания.

Замърсяването от околната среда, с което се срещаме ежедневно, може да предизвика или отключи различни хронични болести. Въпреки, че телата ни си имат вградена детокс система, тя е постоянно претоварена, заради начина ни на живот. Чрез редовно детоксикиране, можем да подпомогнем естествените процеси на изчистване на тялото и по този начин да се предпазим от различни хронични заболявания.

😍Засилваме имунната си система.

Имунната ни система е нашият защитен механизъм срещу различни външни влияния, вируси и бактерии. Когато обаче енергийните ни ресурси са насочени да балансират работата на различни системи и органи, имунната ни система е компенсирана. Детоксикацията ни помага да подсилим имунитета си, за да можем да реагираме адекватно на различни външни атаки.

🌹Забавяме процесите на стареене.

Когато детоксикираме тялото си, ние го изчистваме от някои от свободните радикали и тежките метали, отговорни за стареенето на организма ни. Така подобряваме способността си да усвояваме хранителни вещества (в това число и антиоксиданти и важни витамини, които се борят със стареенето

😀Свежа и здрава кожа.

Кожата ни е един от първите органи, който реагира на токсините, които приемаме чрез храна или от външната среда. Ако кожата ни е с неравен тен и петна, лесно раздразнима и склонна към проблеми, това е сигнал, че имаме нужда да детоксикираме тялото си. Чрез детокс подобравяме работата на черния дроб и храносмилателния тракт и това оказва моментално влияние върху здравето и вида на кожата ни.

🍀Детоксикацията подобрява качеството ни на живот.

Телата ни не функционират добре, когато са претоварени от токсини. Трудна подвижност на ставите, ленивост, постоянна преумора, главоболие и проблеми с храносмилането са едни от най-честите оплаквания на съвременния човек. Много от тях се повлияват положително само след три дни на детокс програма и това съвсем не е случайно. Тялото ни жадува за здраве и енергичност, но начинът ни на живот много затруднява постигането на тази цел.

🌹🍀🌺Детокс програмите могат да подобрят начина на живот, защото адресират някои основни здравословни и психически проблеми, изграждат ни положителни хранителни навици и ни демонстрират нагледно, че качествения живот не е свързан с лишения, страдания и непосилен труд.

🌹🌹🌹ЗА СПРАВКИ И ПОРЪЧКИ:

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс – GSM 0899641530

🍀http://stefkabratoevska.myaquasource.net

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук