Начало Новини.бг Миков убеден: Тръмп или Путин да са начело на БСП, без екип...

Миков убеден: Тръмп или Путин да са начело на БСП, без екип няма да се справят

681
0

Преди десет години системата допусна играта на проекти. Това заяви пред Би Ти Ви бившият лидер на БСП Михаил Миков. Партията сега не стои като алтернатива според него.

Няма я онази лява алтернатива, която да дойде след дясно управление, смята социалистът. БСП е изключена като алтернатива. Трябвало да се дават законодателните алтернативи, които да достигнат до хората и да бъдат припознати.

За лидерите, Миков каза, че никой сам не може да се справи. Путин и Тръмп да дойдат, сами няма да се справят. Едно е да си формален лидер, друго е да си лидер на мнение, истина социалистът.

Идеите, които партията предлагала, не можели да бъдат припознати от хората. БСП не е единствена на терена, коментира още Михаил Миков. Трябва първо да се постигне обединение в партията, после в ляво и тогава в обществото.

Бойко Борисов умеел чисто човешки да създава симпатии. Народняшкото поведениe му давало симпатии в страната. Аз съм прост, вие сте прости е проста схема за създаване на симпатии, убеден е социалистът.

След Борисов и Нинова нямало да настане потоп. Важно е какъв тон ще зададе Конгресът, подчерта още Михаил Миков.

news.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук