Начало Спорт.бг Вижте шаржовете на Бербатов, които доскоро пазеше в тайна (СНИМКИ)

Вижте шаржовете на Бербатов, които доскоро пазеше в тайна (СНИМКИ)

599
0

Димитър Бербатов показа на феновете си част от рисунките, които доскоро ревностно криеше.

Всички са черно-бели шаржове на известни личности и са направени с молив в ръка. Бербо разкри и какво е условието да пресъздаде нечий лик на белия лист. „Трябва да е някой, когото харесвам“, заяви нападателят във видео в „Инстаграм“. Той обясни, че е почиствал кабинета си е попаднал на старите скицници.

Инстаграм
Зинедин Зидан
Инстаграм
Кърт Ръсел във филма „Тумбстоун“
Инстаграм
Луи дьо Финес

Повечето от шаржовете са от периода на футболиста в „Байер“ (Леверкузен), а някои – от първите му години в Англия. Неведнъж той е казвал, че е рисувал, за да не скучае. Досега обаче беше показвал само няколко от творбите си. „Някои от вас знаят, че обичам да рисувам. Видех ли карикатура на някой мой любимец от киното, телевизията или музиката, опитвах да я прерисувам по абсолютно същия начин“, обяснява Бербо, който сложи край на кариарата си в края на септември 2019 г.

Инстаграм
Хю Хефнер
Инстаграм
Клинт Истууд
Инстаграм
Ал Пачино
Инстаграм
Уил Смит
Инстаграм
Брус Лий

Себе си той определя като виртуоз на терена и дори се е нарисувал в карикатура заедно с композитора Волфганг Амадеус Моцарт. „Играех като Моцарт на терена. Не е зле нали, макар носът ми да не е толкова голям“, хвали се Бербо пред хилядите си фенове. Те пък го определиха като магьосник не само с топката в крака, но и с молива в ръка. Пред таланта му се преклони дори бившият му съотборник в „Тотнъм“ Роби Кийн. Сред десетките шаржовете на Бербо могат се видят и на Зинедин Зидан, Клинт Истууд, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Уил Смит, Луи дьо Финес, Брус Уилис, Снуп Дог, Кърт Ръсел, Марлон Брандо, Хю Хефнер и много други.

Инстаграм
Брус Уилис
Инстаграм
Хю Лори в ролята на д-р Хаус
Инстаграм
Снуп Дог

monitor.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук