Начало Новини.бг Запалени листи в баня евакуираха жители на бл.91 в „Меден рудник“, бургазлия...

Запалени листи в баня евакуираха жители на бл.91 в „Меден рудник“, бургазлия посрещна с юмрук пожарникари и полицаи

411
0

Пожар в апартамент, разположен на първия етаж, вдигна на крак жители на бл. 91 в к-с „Меден Рудник” в неделя сутринта. Жилището е обитавано от трудно подвижна и самотна жена. Изпратените на място полицейски служители и огнеборци установили, че от жилището излиза гъст пушек, но не се виждат пламъци.

Димът се насочил към горните етажи на входа на блока, като живущите в горните апартаменти са евакуирани. Неколкократните опити за отваряне на входната врата на апартамента на трудно подвижната жена от служителите били прекъснати от мъж във видимо неадекватно състояние, който отворил вратата от вътре. Установено е, че това е 45-годишен бургазлия, живеещ в апартамента – същият бил агресивен и след отправени обиди към полицаите, нанесъл удар с юмрука в областта на корема единия от тях. С цел предотвратяване на противоправното му поведение за задържането на бургазлията са използвани физическа сила и помощни средства / белезници/.

При извършения оглед в жилището в бл. 91 в к-с „Меден Рудник” в стая е открита 70-годишната трудно подвижна жена, която била в добро състояние. В жилището не е установен пожар, а пушека идвал от запалени хартиени листи в банята на апартамента. По случая е образувано бързо производство.

burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук