Начало Новини.бг ГЕРБ – Смолян излезе с позиция в защита на д-р Дариткова

ГЕРБ – Смолян излезе с позиция в защита на д-р Дариткова

318
0

С официална позиция в защита на д-р Даниела Дариткова излязоха от областните структури на ГЕРБ в Смолян по повод случилото се след участието й в предаване на БНТ.

„Ние, членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ от област Смолян, категорично се противопоставяме и остро осъждаме действията на протестиращите пред  БНТ, които накърниха достойнството на народния представител и председател на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Д-р Дариткова е уважаван български лекар и политик, който не заслужава такова отношение от страна на събралите се протестиращи граждани и сдружения, подкрепяни от олигархични кръгове. Тя е стойностен, почтен и всеотдаен човек, помогнал на много нуждаещи се от помощ хора. Притежава изключителна политическа компетентност, а с диалогичността си успява да постигне обединение на политическите сили в Народното събрание. Не на последно място тя е майка и жена, достойна за уважение и почит, а не да бъде нагрубявана и опозорявана“, се казва в позицията.

От структурите заявяват, че очакват и позиция на Българската национална телевизия по повод „този позорен акт, който се осъществи пред нейните врати.“ 

Марица;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук