Начало Uncategorized Културни дни в Добрич до края на юли

Културни дни в Добрич до края на юли

618
0

Лятна работилница за въображение ще се проведе в Художествената галерия в Добрич до края на юли от 10.30 ч. – 11.30 ч. Може да разгледате и Юбилейната изложба живопис „Пътят“ на Николай Тодоров , подредена в Художествена галерия – Добрич.

По предварителна заявка до края на месеца се провежда „Лято в музея 2020“. По време на заниманията децата ще опознаят културното наследство на родния край. Организатор е Регионален исторически музей – Добрич.
Програма „Еко лято 2020“ също продължавадо края на месеца от 09.00 ч. – 13.00 ч. в Градски парк „Св.Георги“. Програмата цели повишаване на знанията и уменията на децата и младите хора посредством  дейности  в следните направления:  „Учене чрез преживяване“, „Компас на професиите“, „Любопитно …“, „Еко фен“, „Арт зона“, „Спорт“. „Еко лято 2020“ се реализира по предварително изготвена седмична програма. Организатор е Младежки център – Добрич

В Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 г.“, Фоайе на читалището, Сектор „Заемане за дома“ на читалищната библиотека работи и летен детски център „Млади възрожденци“;

Продължава „Църквата в Самуилова България – корени и наследство“ – изложба на Регионален академичен център на БАН и Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 г.“;Продължава Експозицията „Колекция пощенски картички от фонда на Библиотеката“.

Организатор е Народно читалище „Йордан Йовков -1870 г.“

В Регионална библиотека „Дора Габе“ продължава Юбилейната виртуална поредица „70 години – 70 послания“. Продължава и изложбата на библиотечни документи „Патриархът на българската литература” по повод 170  години от рождението на Иван Вазов.

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук