Начало Новини.бг Важно за пътуващите към Бургас в петък: Колоездачната обиколка минава от 15,40...

Важно за пътуващите към Бургас в петък: Колоездачната обиколка минава от 15,40 до 17,30 часа, вижте маршрута

485
0

За периода от 27 до 31 юли 2020 г. през територията на осем областни дирекции на МВР ще се проведе 67-та Международна колоездачна обиколка на България.

На 31 юли / петък/ от 14.30 часа стартира четвъртия етап от колоездачната обиколка, започващ от Сливен с преминаване през Карнобат и финиширане в Бургас в 17.30 часа.

В детайли маршрута, следван от колоездачите на територията на Бургаска област е следния :

около 15.40 вход в област Бургас през с. Венец / пътя София – Карнобат – Айтос – Бургас/

около 17.00 ч. – вход Бургас / КПП 1 срещу магазин „Метро”, преминаване през бул. „Стефан Стамболов”, кръгово кръстовище х-л „Мираж”, кръстовище Новата поща, кръстовище „Сан Стефано” – „Христо Ботев”, последен пункт – цар „Петър” – ж.п. гара Бургас, ляв завой по ул. „Александровска” и финиш пред Община Бургас.

Маршрутите, по които ще преминават състезателите, ще са с временна организация на движението, поради което ще са затворени непосредствено преди и по време на преминаване на колоездачната колона, с цел недопускане на пътни инциденти. В ОДМВР – Бургас е създадена организация за обезпечаване сигурността на спортната проява и опазване на обществения ред и безопасността на движението по време на мероприятието.


burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук