Начало Дарителство Меди и Ивелина Колева запяха „Йовано, Йованке“ за болни дечица (ВИДЕО)

Меди и Ивелина Колева запяха „Йовано, Йованке“ за болни дечица (ВИДЕО)

736
0

Звезди събраха над 10 000 за Ники, Кольо и Тото

Едни от най-големите имена на родната музикална сцена излязоха и пяха в Ловеч на благотворителен концерт в помощ на дечицата Ники, Кольо и Тото, които се борят за живота си. Изпълнители от всички жанрове се събраха, за да подадат ръка на благородната инициатива и събраха на 10 000 лева.

Първа на сцената излезе народната ни певица Ивелина Колева. Сестрата на Преслава зарадва публиката с любими фолклорни парчета, а на финала на концерта колегата й Меди я извика отново на сцената и двамата запяха акапелно „Йовано, Йованке“. Гласовете им ехтяха в цял Ловеч, а публиката ги възнагради с нестихващи овации.

Самият Меди не скри вълнението си, тъй като за пръв път излезе на концертна сцена и се раздаде докрай на сцената. На всичките му песни обаче публиката не му даде да пее сам и буквално скандираха всеки текст на звездата. Последната му песен „Дивана“ само за 4 дни събра милион гледания в You Tube, а в публиката в Ловеч вече я знаеше на изуст. Финалът бе запазен за Гери Никол, която също зарадва публиката с любими хитове. Накрая всички излязоха на сцената и се прегърнаха в името на добрата кауза.

На концерта се изявиха още Мартина Иванова, Кали, Галин и Лидия.

Ники е на 8 год., с диагноза сарком на Юинг (злокачествен тумор на меките тъкани) . След направено проучване за специализирани клиники за трансплантации, семейството се спира на такава в гр.Любляна, Словения. За целта до 21 август трябва да се събере непосилната за семейството на Ники сума от 180 000 евро или 360 000 лева.

Кольо Тонков е 19-годишно момче. Завършва Природо-математическата гимназия. През 2014 година заминава за София, където завършва средното си образование в Американския колеж. В края на месец май 2019 година Кольо претърпява катастрофа край град Ловеч. Оттогава състоянието на момчето е критично и в момента семейството му се нуждае от средства за лечение.

От 10.06.2017 година Теодор Цолов (Тото) е в будна кома след инцидент в басейн. От 01.02.2020 година, се налага да направи курс на рехабилитация в Полша, за което са необходими още 4500 лева.

monitor.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук