Начало Хранене и здраве AQUASOURCE АЛОЕФРЕШ

AQUASOURCE АЛОЕФРЕШ

484
0

AquaSource АлоеФреш е специално разработен за подпомагане на вътрешните очистителни процеси на дебелото черво и храносмилателната система. Той не уврежда полезните бактерии и подпомага поддържането на естествената микрофлора.
AquaSource АлоеФреш подпомага ефективното храносмилане, бързото отстраняване на отпадните продукти и очистването на червата.


AquaSource АлоеФреш съдържа само натурални съставки.
Една от най-важните функции на човешкият организъм е не само усвояването на хранителните вещества, но също така и отстраняването на отпадните продукти. Важно е стомашно-чревния тракт да се поддържа в добро здраве чрез здравословно хранене и редовна физическа активност.
Повече от 5 000 години хората използват алое вера като естествен продукт за пречистване на организма. Това растение е използвано в Египет, Месопотамия и в Китайската династия. Неговите свойства за омекотяване и външно приложение са добре познати, но вътрешното приложение на алое има положителен ефект върху очистването.
Формулата на AquaSource АлоеФреш е уникална, тъй като се основава на взаимодействието на алое вера с други билки, като натурални влакна от индийски живовляк (псилиум). Тъй като влакната не се усвояват, те набъбват, свързват се с отпадните вещества, които след това се отделят от храносмилателния тракт. Същевременно се постига ефективно отстраняване на тези вещества и запазване на полезните, жизнено важни за правилното храносмилане, бактерии.

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс

телефон 0899641530

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук