Начало География.бг Игра със селфита от Пампорово печели награди за зимния сезон

Игра със селфита от Пампорово печели награди за зимния сезон

359
0

Смолян, 5 август /Христина Георгиева, БТА/
„Пампорово“ АД обяви игра със селфита, наречена „Посети, сподели, спечели!“, съобщиха от дружеството. Наградите от играта са ски карти и услуги за предстоящия зимен сезон.
В играта може да се участва със снимка от интересни места в Пампорово, публикувани от туристите в две от най-популярните социални мрежи. Селфитата от курорта могат да донесат награди като едноседмична лифт карта за зимния сезон, двудневна почивка в хотел в курорта, пакет за СПА центъра Body & Soul Spa Lounge“ и др. Локациите в курорта, от които ще важат състезателните снимки са посочени в интернет страницата на „Пампорово“, както и подробните условия за участие. Повече селфита от различни места в Пампорово носят по-големи шансове за награди, допълват организаторите. Играта продължава до 20 септември.
Условията за туризъм в Пампорово са отлични, според информация от Туристическия център в курорта. Велопарк Пампорово е отворен, на разположение на велосипедистите са 10 трасета с различна трудност. През целия летен сезон работят два лифта- от Туристическия център до „Студенец“ и от „Студенец“ до вр. Снежанка.

БТА;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук