Начало Култура.бг Монти: Във Видин ще е предпремиерата на новата ни песен

Монти: Във Видин ще е предпремиерата на новата ни песен

408
0

Остават два дни до първото издание на фестивала Summer Vibes Vidin 2020 с послание към младото поколение и техните родители, да излязат навън и да забравят за два дни „мрежата“. На 8-и и 9-и август, край замъка „Баба Вида“ ще има музикална работилница, хореографи ще изнесат уроци по танци, а събитието си партнира и с „Игрите на 90-те“ – платформата, която е решена да покаже на децата света на реалните приключения и игри.

Двете вечери ще завършат с концерти на едни от най-големите съвременни български звезди – Дара, Павел и Венци Венц, Йоана, Монти и Петя Алекса.

Монти ще бъде и водещ на събитието:

„На нашите концерти с Петя Алекса, изпълнявам и репертоара на старата ми група Ice Cream, така че може да очаквате от нашия концерт безкраен купон,  много танци и много настроение. Освен това ще съм водещ на фестивала и по цял ден ще бъда зад микрофона. Във Видин ще представим предпремиерно новата ни песен „Тирирам“. Заповядайте на фестивала- ще има много веселие, много пеене, много танци, всички заедно да си направим едни незабравими спомени!“

Радио Видин;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук