Начало Култура.бг Нова награда връчват на „Детски Пирин фолк“ Сандански 2020

Нова награда връчват на „Детски Пирин фолк“ Сандански 2020

365
0

Радио Благоевград ще присъди специална награда „Млад изпълнител“ за първи път на IV издание на „Детски Пирин фолк“ Сандански 2020. Призът ще бъде връчен на един от младите таланти, които ще участват в конкурса за изпълнителско изкуство за деца от 8 до 15 години на 28 август, научи ДУМА от Деница Митева, експерт ВО на „Пирин фолк“ Сандански 2020.

Носителят на наградата „Млад изпълнител“ ще спечели плакет и грамота, както и правото за запис на песен в музикално-продуцентския комплекс на радиото. „Приемаме инициативата на Радио Благоевград като привилегия и израз на признание, че това, което правим за децата на България, е правилно. Благодарим за подкрепата през всички тези години!“, коментират организаторите от Фен Фолк ТВ. За поредна година Радио Благоевград ще присъди и една от специалните награди на „Пирин фолк“ Сандански – „Песен на слушателите“.  

XXVIII издание на международния фестивал за нова авторска песен на македонска фолклорна основа и изпълнителско изкуство ще се проведе на 28, 29 и 30 август в Летния театър в Сандански. Специални гост-изпълнители ще бъдат Николай Славеев (28.08), Володя Стоянов-Войводата (29.08), Ива и Велислава Костадинови и Румяна Попова (30.08).

Билетите се продават в мрежата на Ивентим и в Туристическия информационен център в Сандански. Организатори са Фен Фолк ТВ, Мюзик медия клъстер и Община Сандански.

Дума;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук