Начало Новини.бг От Helpbook: Ще се реновира 100-годишната гара в Нова Загора

От Helpbook: Ще се реновира 100-годишната гара в Нова Загора

345
0

Добрата новина от платформата Helpbook.info от изминалата седмица е, че отговорните органи са се съобразили с молбата на наш потребител за реновиране на влаковата гара в Нова Загора.

Ето какво пише в самия сигнал: „Национална компания „Железопътна инфраструктура“ е сключила договор за реконструкция и модернизация на гаров комплекс Нова Загора. Необходимо е при изпълнението да се съобразят с мнението на новозагорци при ремонтите да не се събаря 100-годишната каменна гара, а да се ремонтира и модернизира. Обновяването и въвеждането на нови интелигентни системи може да се извърши без изграждане на ново приемно здание – тип павилион.“.

Социалните мрежи бяха засипани със снимки, на които се вижда ужасното състояние на покрива на едно от най-старите училища в столицата – Софийската техническа гимназия. По този повод получихме сигнал с въпрос какво се случва със сградата и има ли някой полза от положението, в което е. За радост се оказа, че фотосите са стари, а към днешна дата техникумът е ремонтиран и в сравнително добро състояние.

В случай, че забележите нередности, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Bulgaria ON AIR;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук