Начало Новини.бг Прокуратурата не била проверила детски център в Силистра, а кафе със същото...

Прокуратурата не била проверила детски център в Силистра, а кафе със същото име

302
0

Докато главният прокурор Иван Гешев е бил в Силистра, прокуратурата не е проверявала детски център (по смисъла на Наредбата), a питейно заведение. Сред десетките проверени обекти в хода на операцията, е и кафе-аперитив, носещ името като на детски център.

Това е част от съобщение на прокуратурата във връзка с акцията срещу битовата престъпност от вчера, 11 август, която се проведе в Силистра, докато Гешев беше на посещение в града. Пред „Дневник“ от полицията в града съобщиха, че операцията се провежда под ръководството на Окръжна прокуратура, а за акцията потвърди и собственичката на детския център Пламена Тончева.

В съобщението на държавното обвинение от сряда, 12 август, се разбира, че прокуратурата не е съгласна с „гръмките заглавия“ (цитирани са статиите в „Медиапул“ и „Дневник“).
„Дирекция „Публична комуникация“ не отрича правото обществото да бъде информирано според стандартите и нормите на съответната медия, но не приема опитите за манипулация чрез гръмки заглавия, които не отговарят на обективната истина“, гласи позицията.

ШумБГ;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук