Начало Новини.бг Трагедията е голяма! COVID-19 уби зам.-шефа на ОДМВР-Пазарджик

Трагедията е голяма! COVID-19 уби зам.-шефа на ОДМВР-Пазарджик

291
0

Полицейският шеф от Пазарджик комисар Светослав Телбизов, който издъхна преди два дни на 43 години, е бил покосен от COVID-19.

Той е починал в „Пирогов“, където е хоспитализиран с артериална хипертония, застойна сърдечна недостатъчност и подагра.

По-рано в сряда от РЗИ – Пазарджик дадоха информация, че през изтеклото денонощие битката с болестта е изгубил мъж на 43 години от града, хоспитализиран в „Пирогов“, който е бил , но без да конкретизират професията му.

„С прискърбие Ви информирам, че след кратко боледуване почина комисар Светослав Телбизов – зам.-директор на ОДМВР – Пазарджик”, се казваше пък в прессъобщение на дирекцията от вчера.

Комисар Светослав Телбизов е роден на 22.08.1976 година. Постъпва  МВР през 2005 година като оперативен работник в Регионалното звено „Борба с организираната престъпност“ – Пазарджик.
В периода 2013-2015 година е служител на ТД „Национална сигурност“ – Пазарджик. От 2015 до 2016 година работи в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция на МВР в Пазарджик , а от 2016 г. до момента беше негов началник.

На 28.08.2019г. със Заповед на Министъра на вътрешните работи е временно преназначен на длъжността заместник директор на ОДМВР – Пазарджик.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук