Начало Култура.бг „Най-сладкият ден“ очаква своите гости с много лакомства, подаръци и изненади

„Най-сладкият ден“ очаква своите гости с много лакомства, подаръци и изненади

296
0

Богата програма, изпъстрена с артистични изпълнения, съпътстващи работилници и събития, са подготвили организаторите на „Най-сладкият ден“, който тази година ще тупти със сърцето на Варна навръх празника на морската столица.

Емблематични за града детски и младежки школи и формации ще радват публиката от сцената на празничната фиеста. Паралелно с това е предвидена, както и досега, богата съпътстваща програма.

За малчуганите от публиката Сдружение „Няма невъзможни неща“ е подготвило работилница „Градинка в чашка“, младежко пространство Хамелеон – Велофреш ще допълни забавните атракции в зоната,  любителите на роботиката ще могат да се обогатят с демонстрациите на училището по роботика Робопартанс, което ще представи своите методи на обучение по време на събитието през целия ден.

Децата на Варна ще сътворят със своите ръчички, натопени в специални боички, традиционното „Пано на радостта“. Социално предприятие „Неща с душа“ ще ангажира вниманието на децата с игри с образователни материали.

Творчески работилници са подготвили от „Аngry Burds“ и детски център „Мама и аз“, а новият тренировъчен шах клуб „Леонардо“, към едноименното училище за самоподготовка, ще представи най-добрият майстор по шах за североизточна България, който ще търси и подготвя млади таланти и шампиони, които ще пуска за блицове на национално и международно ниво.

Варна24;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук