Начало Новини.бг Напрежение на бул. „Ситняково“: Жена опита да премине с кола през блокадата

Напрежение на бул. „Ситняково“: Жена опита да премине с кола през блокадата

277
0

BНапрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, ескалира на бул. „Ситняково“. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.  свързани

Отново блокада на бул. "Ситняково", Радев с коментар за проекта за Конституция (+Снимки)

Отново блокада на бул. „Ситняково“, Радев с коментар за проекта за Конституция (+Снимки)

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея. 

„Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде“, коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Униформени пристигнаха на мястото на инцидента, те бяха обградили колата на жената. По-късно протестиращите решиха да пропуснат автомобила, тъй като в него има малки деца. Той бе съпроводен от полицията към Първо районно управление.

ситняково

Bulgaria ON AIR;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук