Начало Новини.бг Окръжната прокуратура в Добрич разследва тежко пътно произшествие с четири жертви, сред...

Окръжната прокуратура в Добрич разследва тежко пътно произшествие с четири жертви, сред които и деца

298
0

Добрич, 17 август /Юлияна Христова, БТА/
Окръжната прокуратура в Добрич води разследване за тежко пътно-транспортно произшествие с четири жертви, между които две деца – на една и 12 години, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. Друго тежко пострадало при инцидента момче – на 8 години, е настанено в болница. Загиналите възрастни са майката на починалите деца и мъж на 41 години.
Тежкият пътен инцидент е станал в центъра на каварненското село Белгун между два автомобила. Единият е в такова състояние, че трудно личи марката му, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура. Предполага се, че е БМВ. По предварителна информация колите са се състезавали и са се сблъскали при гонката. По време на огледа е установено, че и двата автомобила са обърнати на таван.
Загиналата жена, както и нейният съселянин се намирали на тротоара, когато били връхлетени от колите. Все още не се знае къде са били двете деца, изгубили живота си. Едното е починало на място, а другото – в болница, допълват от пресслужбата на Апелативната прокуратура.
На мястото на инцидента са окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев и директорът на Областната дирекция на МВР Никола Панчев.

БТА;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук