Начало Новини.бг Виолета Шенкова: Да участвам в „Пирин Фолк“ – Сандански бе моя мечта

Виолета Шенкова: Да участвам в „Пирин Фолк“ – Сандански бе моя мечта

341
0

17-годишната петричанка Виолета Шенкова е поредният участник в конкурса за изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“- Сандански 2020. Младото момиче очаква конкурса с нетърпение. През 2017 години се явява на кастинг за „Детски Пирин Фолк“, но не успява да се класира.

Да участвам в „Пирин Фолк“ е моя мечта. „Пирин Фолк“ е изключителен фестивал с много добро жури. Всяка година аз следя „Пирин Фолк“, била съм там. Участниците са на ниво и се представят много добре, с изключителна подготовка“, споделя участничката.

В конкурса за изпълнителско изкуство на „Пирин фолк“- Сандански 2020 Виолета участва като първа резерва поради отказ от участие на друг изпълнител:

Късметът винаги играе голяма роля. И съм много доволна за това, че ще участвам на такава сцена“, казва още Виолета.

Виолета Шенкова ще се представи с песента „Вяра, Надежда, Любов“:

„Много се чудехме коя да е песента. Не е лесна песента, затова и има много подготовка в момента, но мисля, че ще се справя“.

Младата надежда на музикалната сцена изпълнява предимно поп музика. Явявала се е и на други големи конкурси, сред които и „Звезди в Радиото“, организиран от Радио Благоевград:

Това ми беше едно от първите участия. Беше голяма тръпка, много емоция. И до ден днешен винаги преди изпълнение има адреналин“, допълва Виолета.

Фестивалът „Пирин Фолк“- Сандански 2020 ще се състои на 28, 29 и 30 август. 

Радио Благоевград;РодБг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук