Начало Новини.бг Свиркаджиите от „Боец“ блокираха КПКОНПИ

Свиркаджиите от „Боец“ блокираха КПКОНПИ

289
0

Нов метод в предпазването от коронавируса демонстрираха свиркаджиите на Цветан Василев от гражданското движение „Боец“. Противно на всякакви мерки за сигурност, те се изредиха да плюят в мегафона по време на поредната си „акция-изненада“. Този път хората на Гошо Тъпото от Видин блокираха КПКОНПИ. Насред възгласите „Оставка“ пък се открояваше гласът на пиян мъж, който пригласяше „Затвор“.

По най-грозен и аргантен начин предводителят на шепата мутри, които уж се борели срещу мутрите, метна обвинение във въздуха, че искали да убият жена му. Така смелчагата, успял да се превърти на 180 градуса и от върл фен на ГЕРБ сега да се изкарва за противник на управляващите, се писа и репресиран.

За целите на шоуто десетимата, съпровождащи Георги Георгиев от похода му от Орлов мост към не бяха пропуснали да си вземат реквизита – транспарант за многократна употреба по време на протести. Новият момент бяха лепенки „офис на Пеевски“, които закачиха на сградата, което предизвика у тях бурен възторг. Радвайки се на нелепите си и инфантилни изцепки, свиркаджиите продължиха да се редуват и да плюят в мегафона, омесвайки слюнките, които обилно отделяха. По някое време пък се объркаха и вместо „Оставка“ започнаха да крещят „Свобода“. Пияният, който копнееше за затвор, пък изчезна.

„Цацаров има още две минути“, ревеше екзалтиран топ-гражданинът боец, след като си допуши цигарата, от която пафкаше зад транспаранта. Зад него пък неудържимо се кискаше верната му сподвижничка Весислава Танчева, която на пресекулки се радваше, че „тя, мафията, няма работно време“.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук