Начало Новини.бг Младежки център Пловдив обявява конкурс за младежки инициативи

Младежки център Пловдив обявява конкурс за младежки инициативи

229
0

Младежки център Пловдив стартира инициатива, с която да стимулира младежи от 15 до 29 години от Пловдив, Сопот и Хисаря да предложат и реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост. Темите на конкурса са разнообразни и са свързани с човешки права, активно гражданство, приобщаване, развиване на образователни, културни, иновативни пространства и дейности, интегриране и подпомагане на деца и младежи от уязвими групи.

Конкурсът има за цел да мотивира младите хора към активно действие по актуалните теми, провокиращи обществения интерес и осигуряване на трайна социална промяна. Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“. Получените предложения ще бъдат внимателно разгледани от консултативния съвет и оценени от жури.

Конкурсът ще се раздели на 6 етапа за кандидатстване и ще бъдат одобрени 40 младежки инициативи за период от 36 месеца. Проектът е насочен към реализация по направленията изкуство и занаяти, образование и наука, културни и познавателни активности, опазване на околната среда, подпомагане и развитие. 

Крайният срок за предаване на предложенията е 20 септември 2020 година.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук