Начало закон и ред Страх на пътя! Джип блъска нарочно кола с жена в центъра на...

Страх на пътя! Джип блъска нарочно кола с жена в центъра на София ВИДЕО

418
0

Стряскащи кадри от агресия на пътя се показват в социалните мрежи. На тях се вижда как черен джип блокира движението на кръстовище в центъра на столицата, след което блъска нарочно два пъти спряла кола. При първия удар вътре има жена, която изскача, след което следва вторият, още по-силен, удар.

Екшънът се разиграва след словесен спор между шофьорите на двата автомобила. Няколко коли успяват да минат на косъм, докато джипът удря с предната си броня калника на малкия червен автомобил. След повторен удар, шофьорът на черния автомобил отпрашва с мръсна газ и свива в близка пряка. Агресията е заснета е с видеорегистратор от случайно преминаваща кола.

Кадрите бяха пуснати в социалните мрежи и показани в рубриката на Нова тв „Моята новина”. След излъчването им прокуратурата се самосезира.

Случаят постави въпроса какво може да предизвика подобна агресия на пътя. „Очевидно шофьорите са имали закачка по-рано, може би на друг булевард. Вече при потеглянето червеният автомобил не е следвал най-късия път в завоя, при което джипът го изпреварва от ляво. Това е нарушение. След това черната кола спира, а червената минава отдясно и също спира. На този булевард има знак, че паркирането и престоят са забранени. Мисля, че в София обаче никой не гледа знаците. Вероятно и двамата просто са решили да си потърсят сметка”, коментира в ефира на „Здравей, България” Красимир Георгиев от Асоциацията за квалификация на автомобилисти в България.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук