Начало Култура.бг Бургаското лято 2020: Елате на РОК уикенд, вижте участниците

Бургаското лято 2020: Елате на РОК уикенд, вижте участниците

244
0

Ако си мислите, че настъпи краят на невероятното бургаско лято 2020, в което няма ден без интересни събития, фестивали, концерти и спектакли, много се лъжете. „Каним ви на пореден тематичен уикенд край морето. Централното събитие в него е фестивалът Burgas Rock & More“, съобщават организаторите. Той ще се проведе на познатото на всички меломани място край Морска гара, а сред участниците са Миро, Белослава, Кристина Дончева от „Гласът на България“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Funky Miracle, G.R.A.S., Dirty Purchase, Б.Т.Р., „Контрол“, „Обратен ефект“ и други. Билети за Burgas Rock & More се продават в EVENTIM.

Това не е всичко. През предстоящия уикенд Бургаският залив ще се изпълни с разноцветните хвърчила на участниците в кайтсърф регатата „Black Sea Kite Cup 2020“. Можете да гледате португалски филми под звездите, да посетите художествена галерия или театрална постановка, да отидете на кубинска вечер на остров Света Анастасия и да се позабавлявате с някои вече традиционни бургаски атракциони, като Фестивала на пясъчните скулптури, изложби на аквариумни рибки и змии, шоу с живи папагали.

Местните барове с жива музика също ще предложат разнообразна програма с български изпълнители. Нощите ще са дълги с афтърпартита в клубовете HashtagPAVILION, Барабар, Ten Fingers и др.

Използвайте за ориентация интерактивната карта с всички включени точки и събития за Рок уикенда в Бургас – http://u.osmfr.org/m/472439/.

burgasinfo.com; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук