Начало Новини.бг Кметът на Елена е в новия управителен съвет на РСО „Централна Стара...

Кметът на Елена е в новия управителен съвет на РСО „Централна Стара планина“

177
0

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев влезе в новия Управителен съвет на Регионалното сдружение на общини /РСО/ „Централна Стара планина” заедно с кметовете на общините Ловеч, Тетевен и Трявна – Корнелия Маринова, Мадлена Бояджиева и Силвия Кръстева. За председател на Управителния съвет Общото събрание на сдружението, което се проведе на 8 септември, преизбра кмета на община Габрово Таня Христова, а за неин заместник Корнелия Маринова.

Членове на РСО „Централна Стара планина” са общините Антоново, Априлци, Габрово, Дряново, Елена, Летница, Ловеч, Луковит, Севлиево, Тетевен, Троян, Трявна, Угърчин и Ябланица. Общото събрание бе първото за настоящия мандат на законодателната и изпълнителната власт в старопланинските общини. 

Дейността на сдружението през 2020 г. включва предоставяне на информация, разпространение на полезни практики за добро управление на местно ниво, участие в проекти и инициативи. От най-голямо значение за членовете на сдружението са партньорските проекти КОД ЗАНАЯТИ, DESIGNSCAPES и ACHIEVE.

Труд;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук